Top
Over Magazijnstellingen
Magazijnstellingen XL is de goedkoopste magazijnstellingen leverancier van Nederland. We leveren ook stellingbakken en legborden.

Componenten

Door het toepassen van een standaard componenten, zoals jukken en liggers, kunnen magazijnstellingen relatief eenvoudig opgebouwd worden. Dat kunt u heel goed zelf doen. Dat bespaart u een dure adviseur die zijn prijzen doorberekent aan u.

Webshop is de showroom

Koop uw magazijnstelling daarom voordelig in deze webshop. Dit is onze showroom! Dat betekent dat we minimale overheadkosten die de meeste andere leveranciers van magazijnstellingen wel moeten doorberekenen aan u. Maar dat betekent ook u dat u niet kunt langskomen om de stelling te bekijken. In sommige gevallen -na overleg- kunt u wel de stelling afhalen.

Scherpste prijs

Magazijnstellingen XL is een initiatief van een ervaren consultant in magazijnsystemen en een webwinkel marketeer. Daardoor hebben wij veel contacten met fabrikanten en weten altijd de scherpste prijs voor u te behalen.

Leveranciers

We hebben contacten met zowel binnenlandse als buitenlandse leveranciers en producenten zodat we altijd de laagste prijs voor u kunnen bedingen. Met de grootste Europese producenten op het gebied van magazijnstellingen hebben we zeer scherpe prijsafspraken gemaakt.

Vertrouwen!

Uit onderzoek blijkt dat bezoekers zoals u, die voor het eerst op een website komen bestellen in 95% van de gevallen niets, begrijpelijk : er is geen vertrouwen !

Grote kans dat u ook voor het eerst op onze site bent en niet weet met wat voor een organisatie u te maken heeft.

Vertrouwen kunnen wij niet afdwingen, wat we wel doen:

  • 100% tevredenheids Garantie.
  • U kunt ons altijd bellen.
  • Wij kunnen onder rembours versturen.
  • Laagste prijs garantie. 
  • U kunt ook contact met ons opnemen via ons contact pagina.

Wij doen dit voor u zodat u niet of nauwelijks financieel risico loopt!

Heeft u nog een idee om u nog meer tegemoet te komen, wij horen het graag.

 

Magazijnstellingenxl.nl
Valkse engweg 10
6733jk wekerom (gem Ede)

tel nr. 06-25458742

KvK Centraal Gelderland nr. 27238266


Als u meer informatie wilt, neem met onderstaand formulier contact met ons op.
@