Top
Magazijnbeheerders houden van kunststof bakken
Bij het aanschaffen van de juiste magazijnbak is het zaak goed te letten op de stabiliteit. De bakken moeten stevig zijn en natuurlijk mogen ze niet breken. Natuurlijk moet u er vooral voor zorgen dat het systeem past bij uw situatie : magazijnbakken zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Op die manier kunt u een goed overzicht geheel creëren in uw opslagplaats.

In vrijwel alle magazijnstellingen zijn er kunststof bakken, ook wel magazijnbakken genoemd. Deze stellingbakken (soms ook euroboxen genoemd) zorgen voor een opgeruimd magazijn. De magazijnbeheerder weet dan altijd precies waar hij de producten kan vinden.

Zeker voor kleinere producten is een kunststof krat volmaakt . U houdt het overzicht en kunt orde houden in de magazijnstelling. Bijna altijd zijn de kunststof bakken stapelbaar zodat u de stelling helemaal kunt vullen.

Magazijnmedewerker

De magazijnmedewerker is inmiddels een ondergewaardeerd beroep geworden. Maar doordat hij of zij snel de juiste spullen weet te vinden in de honderden meters magazijnstellingen, kan een organisatie soms veel geld besparen. Een goede magazijnmedewerker weet namelijk waar alles ligt en kan het personeel dat iets komt halen uit het magazijn snel bedienen. De juiste orde in het magazijn met de juiste kunststof bakken speelt daarbij een grote rol.

Kunststof krat

Zeker voor kleinere producten is een kunststof krat ideaal. U houdt het overzicht en kunt orde houden in de magazijnstelling. Bijna altijd zijn de kunststof bakken stapelbaar zodat u de stelling helemaal kunt vullen.

Tegenwoordig

De bakken van vandaag de dag zijn vrijwel allemaal gemaakt van PP-copolymeer. Dat betekent dat ze allemaal dezelfde kwaliteit hebben. U, als consument, hoeft dan alleen naar de koopprijs te kijken. En daarvan is Magazijnstellingen XL altijd de goedkoopste!