Top
De historie van de magazijnstelling
Het ontstaan van een stellingkast is ooit uit nood geboren. Er moest een oplossing gevonden worden voor opslag, vooral bij grote bedrijven. Eenvoudigweg omdat je je spullen anders niet meer terug kunt vinden..

Geschiedenis

Groothandelaren van tapijten en gordijnen hadden vroeger alles op de grond liggen. Er moest gewoon iets gebeuren. Het was totaal niet overzichtelijk van wat er in voorraad aanwezig was. Ook bij bouwmarkten bleek het nodig te zijn om magazijnstellingen te hebben. Er kan dan veel meer voorraad opgeslagen worden. In een magazijn wordt namelijk een herindeling gemaakt, zodat alles overzichtelijk is.

historie magazijnstelling
Credits foto: Sloomenslordig

Mankracht

Het is nog een heel werk om een en ander op te bouwen, daar is veel mankracht voor nodig. De magazijnstellingen moeten een goede belastbaarheid en een lange duurzaamheid hebben. Daarom is een kwalitatieve magazijnstelling ook vaak een betere oplossing dan een IKEA stellingkast.

Boeken

Magazijnstellingen kunnen ook door een bibliotheek gebruikt worden. Men kan dan de boeken keurig op een rijtje in alfabetische volgorde in een magazijnkast opbergen.

Ontstaan

Dit is dus de geschiedenis van een stellingkast, deze is dus ontstaan doordat bedrijven een grotere voorraad wilden hebben. Door de stellingen is het dan overzichtelijker.

Tegenwoordig zijn er hele nieuwe modellen...
Nieuwe producten