Top
Nu ook tweedehands magazijnstellingen

Nu ook tweedehands magazijnstellingenSinds deze week kan Magazijnstellingen XL ook tweedehands magazijnstellingen leveren. Deze gebruikte magazijnstellingen voldoen aan de strengste eisen qua veiligheid. Het enige verschil met nieuwe stellingkasten is dat deze gebruikte stellingen veel goedkoper zijn.

Het nadeel is wel dat we afhankelijk zijn van wat er wordt aangeboden. We hebben contacten met verschillende leveranciers die door heel Europa tweedehands magazijnstellingen ophalen.

Is goedkoop geen duurkoop?
Dat is een begrijpelijke vraag als u tweedehands magazijnstellingen wilt gaan aanschaffen. Het is namelijk wel belangrijk dat uw magazijn veilig is voor uw mensen en uw materiaal. Ook zit er inderdaad veel kaf tussen het koren. Als u blind een partij 2ehands stellingen gaat kopen op bijvoorbeeld Marktplaats of Speurders, kunt u inderdaad bedrogen uitkomen.

Veilige stelling
Doordat u echter aanschaft bij Magazijnstellingen XL weet u zeker dat u wel een veilige stelling aanschaft. Wij kunnen ook de stelling voor u opbouwen en een magazijnkeuring bij u verrichten.

Producenten
Van vrijwel alle producenten van stalen magazijnsystemen en magazijnstellingen kennen wij de belastinggegevens zodat u verzekerd bent van de juiste belastinggegevens.

Vraag ons daarom eens vrijblijvend om advies of wij tweedehands magazijnstellingen aan u kunnen leveren.

@