Top
Overtoom snel? Welnee

Overtoom Reclame: Toet, toet, dat is snel!

In 1979 maakte Overtoom Magazijnstellingen uit Den Dolder een spraakmakend reclamespotje op televisie. De kreet ‘Toet, toet, dat is snel’ werd door vrijwel iedereen herkend. Eerst maar even het filmpje van Overtoom dat toen als reclame op de tv verscheen:

Eerste

Overtoom Magazijnstellingen was het eerste bedrijf dat op het massamedium televisie adverteerde voor business-to-business. De reclamecampagne leverde het bedrijf een naamsbekendheid op in Nederland van 95%. Een ongekende hoogte die vergelijkbaar is met Apple, Coca-Cola en Google.

Magazijn

Nog steeds verklaart Overtoom op haar website overigens dat ze de volgende dag leveren. Met een groot magazijn moet dat ook kunnen natuurlijk. Het nadeel is wel dat ze iets duurder zijn dan bijvoorbeeld wij van Magazijnstellingen XL omdat wij geen showroom hoeven te onderhouden…, maar dat terzijde.

Snel

Tegenwoordig gaat het om andere zaken. Voor Google, we noemde de naam net al even, gaat het juist om een snelle website. En daarin zijn wij van MXL juist veel sneller dan Overtoom.

Sloom

Na het opstarten van onze site zetten we er allerlei scriptjes op. Dat werden er langzamerhand steeds meer. Facebook plugin Tweets uit Twitter Scriptje van klantbeoordelingen En ze stonden op elke pagina. De site werd echter heel traag:
Overtoom magazijnstellingen

Supersnel

Omdat het bijvoorbeeld heel goed is klantbeoordelingen in je webshop te hebben, hebben we een aparte pagina Reviews gemaakt. En vanuit het template een link naar die pagina. De tweets hebben we helemaal verwijderd, maar wel een link naar onze Twitter-pagina. De site werd daardoor supersnel…
Overtoom magazijnstellingen

Dus we kunnen met een gerust hart stellen dat wij van Magazijnstellingen XL sneller zijn dan Overtoom...
Aanbiedingen