Top
Gebruikte stellingen

Ook gebruikte magazijnstellingen


 
 
 
 
 

Uiteraard kan Magazijnstellingen XL u ook voorzien van gebruikt stellingmateriaal. Wij hebben een groot aanbod van tweedehands legbordstellingen, stellingkasten, palletstellingen, entresolvloeren, draagarmstellingen en grootvakstellingen.

Gebruikte magazijnstelling

Dit zijn allemaal partijen materiaal en de voorraad varieert. Maak daarom uw wensen kenbaar en vraag ons naar de mogelijkheden. Onze prijzen zijn gegarandeerd scherp. Want één ding kunnen wij u garanderen => Goedkopere tweedehands magazijnstellingen zijn er niet te vinden.

Tweedehands stelling

De gebruikte stellingen die wij aanbieden zijn van de bekende merken. Nalevering is meestal mogelijk maar kan natuurlijk niet gegarandeerd worden. Dat is in vergelijking met nieuwe stellingen wel een nadeel en dat moet u meenemen in uw overweging. Bel of mail ons gerust zodat u de juiste keuze kunt maken tussen nieuw of gebruikt.

Nieuw en gebruikt

Graag helpen wij u in dit proces. Graag leggen wij voor u de alternatieven nieuw en gebruikt naast elkaar om u een helder vergelijk te geven van de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Actueel

Omdat we zoveel gebruikt in voorraad hebben en de voorraad snel wisselt is het onmogelijk om deze actueel op onze site te plaatsen. Bent u op zoek naar een specifiek merk of bepaalde afmetingen, neem dan contact met ons op.

De kans is groot dat wij iets passends voor u hebben. We hebben regelmatig stellingen van de volgende merken
  • NEDCON
  • Impex legbordstellingen
  • Metalsistem
Vraag ons naar de mogelijkheden:
@