Top
Bewegwijzering in het magazijn


Als het magazijn iets groter wordt, zul je meer moeten doen om de spullen terug te kunnen vinden.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de bewegwijzering in het magazijn duidelijk voor het voetlicht te brengen. Zo kunt u ondermeer denken aan:
  • Loka's
Loka's zijn locatieaanduidingen voor magazijnen. Loka’s worden op stellingen aangebracht.
  • Borden
Een makkelijke manier om duidelijkheid te scheppen is een magazijn zijn natuurlijk borden. Die dienen opvallend en duidelijk leesbaar te zijn. Borden zijn uitermate geschikt voor een snelle oriëntatie. Behalve standaardborden kunt u ook denken aan scanborden, driehoeksborden en kubusborden worden geleverd. Scanborden worden geplaatst achter of boven een vloerlocatie, zodat deze op afstand te herkennen en te scannen is. Driehoeksborden worden boven een groot gebied of vak gehangen. Kubusborden wijzen de richting naar verschillende gebieden.
  • Vloermarkering
Slijtvaste vloermarkering is een goede manier om een markering op de vloer aan te brengen. Ze zijn in alle mogelijke vormen en maten leverbaar. Let er wel op dat er een slijtvaste toplaag op zit. Dat is de enige garantie voor een lange levensduur.
  • Magnetische etiketten
Als u zelf uw stellingkasten wilt coderen, kunt u denken aan magnetische etiketten. Deze kunnen namelijk gemakkelijk worden verplaatst. Afhankelijk van het gebruikte beschrijvingsmateriaal is de aangebrachte tekst uitwisbaar.
  • Zelfklevende etiketten
Zelfklevende kunststof etiketten lenen zich prima voor permanente aanduidingen op stalen of houten stellingen. De etiketten zijn voorzien van een permanente hechtlaag. Het is volstrekt onmogelijk dat zij verschuiven of van de stelling loslaten. Afhankelijk van het gebruikte beschrijvingsmateriaal is de aangebrachte tekst permanent, of uitwisbaar.
  • Jeka Shop
Wij van Magazijnstellingen XL hebben een goed contact met Jeka Shop uit Nijmegen. Net als wij heeft Jeka een duidelijke webshop waar je op alle gemak alle mogelijkheden van bewegwijzering kunt bekijken. En mocht u er niet uitkomen dat helpen hun vriendleijke medewerkers u met alle plezier de juiste keuze te maken.