Top
Betaalopties

Zo kunt u bij ons betalen


Betalen met iDeal

iDEAL is een van de bekendste en veiligste manieren om online te betalen. U rekent namelijk af in uw eigen vertrouwde bankomgeving. iDeal is echter alleen mogelijk als u in Nederland woont of werkt en daar een rekening heeft. U kunt eenvoudig en snel afrekenen. Bij Magazijnstellingen XL hebben we ervoor gekozen om uw iDeal-betaling af te wikkelen met Mollie.

Betalen met Paypal

Via Paypal kunt u tijdens het bestelproces de betaling afronden via het veilige Paypal website. U logt in op uw Paypal account en een paar klikken verder heeft u al betaald. Na betaling maken wij uw bestelling direct gereed voor verzending. PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Vooruitbetaling per bank

Mocht u niet via internet willen of kunnen betalen, hebben wij ook de mogelijkheid dat u de factuur op een andere manier betaald. Wij sturen u de factuur per pdf en u maakt het bedrag per vooruitbetaling aan ons over. Het nadeel is wel dat u iets langer op uw producten moet wachten.


Uw gegevens zijn veilig bij ons

Als u bij ons uw gegevens moet invullen om een bestelling te doen, zijn deze beveiligd. Anderen kunnen dat niet zien of lezen. U kunt dit zelf ook zien, afhankelijk van welke browser u gebruikt, door een groene balk of een groen slotje in de adresbalk. De gegevens word versleuteld over het internet verzonden, zodat niemand dit kan zien. Een veilig gevoel voor u als klant.