Top
Kerstdrukte vraagt om stellingen
Aan het einde van het jaar maakte iedere Westerse economie een eindsprintje. De feestdagen zorgen voor een verhoogde consumptie, wat ondernemingen noopt tot meer inkopen of een hogere productie. Dit werkt door in allerlei takken van industrie.

Toename

Ook Magazijnstellingen XL bemerkt een toenemende vraag tegen het einde van het jaar. Dat mag geen wonder heten, want zonder onze stellingen is er geen plek voor die extra ingekochte producten en goederen. Magazijnstellingen maken het mogelijk om veilig in de hoogte te stapelen, zodat uw goederen een minimaal vloeroppervlak in beslag nemen.

Bij de kerstdrukte van een bedrijf moeten we niet alleen aan verkoopcijfers denken. Dit is ook het moment van het jaar waarop een onderneming iets terugdoet voor zijn medewerkers. Want was is nu een beter moment om de collega’s in het zonnetje te zetten dan aan het einde van een druk –en hopelijk succesvol– jaar? Een kerstpakket vol delicatessen en huishoudelijke snuisterijen is een vriendelijk gebaar naar uw werknemers waarmee u hen bedankt voor de gedane inspanningen en motiveert voor het nieuwe jaar.

Berg uw kerstpakketten veilig op


Het bestellen, opslaan en distribueren van de kerstpakketten kost heel wat moeite. Hoe groter het bedrijf, des te lastiger is het om deze cadeaupakketten een plekje te geven. De stellingen of stellingkasten uit ons assortiment helpen gelukkig menig ondernemer uit de brand.

De voordelen van Magazijnstellingen XL


Wij weten net zo goed als u dat stellingen op verschillende plekken te koop zijn. Toch zijn er heel wat redenen waarom onze klanten keer op keer voor ons kiezen, waar wij trots op, en dankbaar om, zijn. Enkele van de voordelen die wij bieden zijn:

•    Scherpe prijzen
•    Uitstekende service en snelle levertijd
•    Actief meedenkend om de beste oplossing te vinden
•    Kwalitatief hoogwaardig, thermisch verzinkt materiaal

Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten bij bestellingen van € 500,- of hoger. Benieuwd naar ons assortiment? Klik links op de categorie van uw keuze om de afzonderlijke stellingen te bekijken.